ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ

Λαζαρίδης: Ξέρουμε ποιοι φταίνε για τον ΕΝΦΙΑ

Προσπάθειες ώστε να βρεθεί λύση για τα ξενοίκιαστα σπίτια, διαβεβαίωσε πως γίνονται στην κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ και σύμβουλος του πρωθυπουργού, Χρύσανθος Λαζαρίδης, τονίζοντας παράλληλα πως «έχουμε μια ιδέα για το ποιοι φταίνε» σχετικά με το χάος που δημιουργήθηκε λόγω ΕΝΦΙΑ.

«Προέχουν οι διορθώσεις του φόρου οι οποίες θα κατατεθούν την άλλη εβδομάδα στη Βουλή γιατί έχουν βρεθεί ακόμη δυο τρία πράγματα», συμπλήρωσε μιλώντας στο Mega, ενώ αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα, ο κ. Λαζαρίδης είπε ότι «πάμε στο Παρίσι και στη διαπραγμάτευση με την τρόικα για να πετύχουμε πράγματα, όχι για να μας ελεήσει ο Μεγαλοδύναμος».

Όσον αφορά στην προεδρική εκλογή, υπενθύμισε ότι πριν από λίγους μήνες η αντιπολίτευση αμφισβητούσε την ικανότητα της συγκυβέρνησης να βρει 151 βουλευτές, ενώ τώρα πλέον μιλά για 180. «Είναι αρκετά πιθανό να εκλέγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Είναι πολύ πιο πιθανό τώρα να βρεθούν οι 180 βουλευτές από ό,τι ήταν πριν από δύο μήνες, και πολύ περισσότερο από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες», κατέληξε ο Χρύσανθος Λαζαρίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Αναγκαστική προσγείωση του Εμπραέρ που μεταφέρει τον Βενιζέλο