ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Καραμανλή: Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης

Α. Καραμανλή: Να πάει να γαμ… ο Χαρδούβελης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες στη Βουλή, κατά την ενημέρωση των υπουργών για τον ΕΝΦΙΑ από τον σύμβουλο του Γκίκα Χαρδούβελη, Γ. Θεωδορακόπουλο.

Η βουλευτής Άννα Καραμανλή «στόλισε» για τα καλά τον υπουργό Οικονομικών, καταλογίζοντάς του άγνοια για τα προβλήματα των φορολογούμενων.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, σε διάλογο που είχε με τον κ. ΘΙεοδωρακόπουλο, του είπε: «Ξέρετε κύριέ μου, ότι οι πολίτες υποφέρουν; Και ότι αυτά που μας λέτε εδώ δεν θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη; Δεν μπορείτε να μας κοροϊδεύετε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν θα επανεκλεγούν. Μας καταστρέφετε», σε μια προσπάθεια να τονίσει πως οι ενέργειες του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, βάζει «ταφόπλακα» στην κυβέρνηση.

Ο σύμβουλος του Γκίκα Χαρδούβελη, δεν πρόλαβε να απαντήσει. Το μόνο που είπε ήταν «γιατί φωνάζετε;», για να πάρει την απάντηση της κ. Καραμανλή: «Να πείτε στον κ. Χαρδούβελη να πάει να γαμ...».

Φαίνεται πως ο ΕΝΦΙΑ έχει ήδη διχάσει τους βουλευτές της κυβέρνησης και το μόνο που απομένει είναι να δούμε αν οι τριβές αυτές θα αποβούν μοιραίες για τη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε επίσης:

Επίτροπος μετανάστευσης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος