ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντ. Μπακογιάννη: Χρέος του Αντ. Σαμαρά να συγκαλέσει την Κ.Ο. της Ν.Δ.

Ντ. Μπακογιάννη: Χρέος του Αντ. Σαμαρά να συγκαλέσει την Κ.Ο. της Ν.Δ.

Μία σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία ώστε να δοθούν απαντήσεις και να ενισχυθεί η συλλογικότητα και η ενότητα του κόμματος, τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Είναι χρέος του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, να συγκαλέσει και να ακούσει την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπη του ΣΚΑΙ, συμπληρώνοντας ότι οι βουλευτές της Ν.Δ. έχουν αντισταθεί στον λαϊκισμό και «έχουν κρατήσει όρθια τη χώρα».

Την ίδια στιγμή, σχολιάζοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα που παρουσίασε στη ΔΕΘ ο Αλέξης Τσίπρας, άσκησε σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και στο πρόσωπο του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η βουλευτή της ΝΔ εκτίμησε πως το οικονομικό πρόγραμμα που εξήγγειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα στοιχίσει πολύ περισσότερο από 15 δισ. ευρώ και, ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως ο κ. Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη «δεν απέφυγε να υποσχεθεί πράγματα όπου δεν μπορεί να εφαρμόσει.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας στη ΔΕΘ: Δε μοιράζω υποσχέσεις, αναλαμβάνω δεσμεύσεις