ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι αντικαταστάσεις έφεραν κόντρες

Οι αντικαταστάσεις έφεραν κόντρες

Οι συνεχείς αντικαταστάσεις βουλευτών προκειμένου να περάσουν τα νομοσχέδια έχουν προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γαλάζιους κοινοβουλευτικούς, οι οποίοι νιώθουν αναλώσιμοι μπροστά στη διάθεση να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει δημοσίως τα παράπονα τους στον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θανάση Μπούρα, ο οποίος καλείται να παίξει το ρόλο του "αμορτισέρ" ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και τους δυσαρεστημένους βουλευτές.

Αυτό δεν επιτυγχάνεται πάντα με αποτέλεσμα να μη λείπουν οι εντάσεις και οι εκνευρισμοί. Με αφορμή μάλιστα την ψήφιση των διατάξεων του νέου ΕΝΦΙΑ, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν στις συνεχείς αντικαταστάσεις βουλευτών. Ένας εξ ' αυτών, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, ρωτούσε επίμονα τον Θανάση Μπούρα αν η παγιωμένη αυτή τακτική που ακολουθείται είναι η ενδεδειγμένη, για να λάβει απάντηση σε υψηλούς τόνους από τον Γραμματέα της γαλάζιας Κοινοβουλευτικής Ομάδας πως αν διαφωνεί ας ρίξει την κυβέρνηση. Το κλίμα πάντως εντός των γαλάζιων βουλευτών είναι τεταμένο και δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα εντονότερο με το άνοιγμα της Βουλής την 1η Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης

Αλλαγές στον πυρήνα του Μαξίμου