ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Φύσσας: Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Α. με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του

Παύλος Φύσσας: Επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη Χ.Α. με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του

Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Το κόμμα που βρίσκεται μαζί με τη Νέα Δημοκρατία στην κυβέρνηση επιτίθεται τόσο στη Χρυσή Αυγή, όσο και στους υποστηρικτές της παράταξης που έχει συνδέσει το όνομά της με το τραγικό περιστατικό.

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για «δηλητηριασμένη από το μίσος κοινωνία», ενώ τονίζει πως η δικαιοσύνη θα κάνει το χρέος της.
Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής το ναζιστικό δηλητήριο συνεχίζει να διαχέεται στην ελληνική κοινωνία.

Η ναζιστική ρητορική και πράξη επηρεάζει τη νεολαία μας και δημιουργεί θύτες -θύματα της παραπληροφόρησης και της προπαγάνδας. Η Χρυσή Αυγή θέλει τα παιδιά μας να γίνουν εγκληματίες και δολοφόνοι. Δεν χαρίζουμε κανένα νέο άνθρωπο στους ναζί!

Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη, με τη συνολική της έρευνα για τη Χρυσή Αυγή αλλά και την επικειμένη δίκη των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Η ποινική αντιμετώπιση των εγκλημάτων της Χρυσής Αυγής είναι προτεραιότητα.

Με την ψήφιση του «αντιρατσιστικού» νόμου η ελληνική πολιτεία προσέθεσε ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο για την καταπολέμηση του ρατσισμού και του ναζισμού.

Το ΠΑΣΟΚ καλεί για ακόμη μια φορά σε συστράτευση τα κόμματα του συνταγματικού τόξου χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους».

Διαβάστε επίσης:

Εκδηλώσεις μνήμης για τον Παύλο Φύσσα

Παύλος Φύσσας: Ένας χρόνος χωρίς τον Killah P

Παύλος Φύσσας: Σε εξέλιξη συγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια

Ρoή Ειδήσεων