ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση 4 Γραμματέων της ΝΔ

Συνάντηση 4 Γραμματέων της ΝΔ

Σύναξη των κατά καιρούς Γραμματέων της Νέας Δημοκρατίας είχαμε χθες το βράδυ στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Λεωφόρο Συγγρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο νυν Γραμματέας Ανδρέας Παπαμιμίκος υποδέχθηκε στο γραφείο του τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Θανάση Σκορδά και Ανδρέα Λυκουρέτζο, ενώ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης που συμπληρώνει την 5 των διατελέσαντων γαλάζιων γραμματέων απουσίαζε δικαιολογημένα στο Στρασβούργο.

Κεντρικό θέμα της εσπερινής σύναξης των Γραμματέων, ήταν οι εορτασμοί για τα 40 χρόνια του κόμματος και το πολιτικό στίγμα που θα εξαχθεί από την προσπάθεια αυτή, μιας και η συζήτηση για τη διεύρυνση έχει ανοίξει. Όσα ειπώθηκαν δε διέρρευσαν, αλλά ο Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής:

"Το ρητό "η ισχύς εν τη ενώσει" περιγράφει ιδανικά την φιλοσοφία των ανοιχτών δράσεων και εκδηλώσεων που προετοιμάζουμε για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Συνθέτουμε διαφορετικές λογικές, απευθυνόμαστε σε όλες τις γενιές και αναδεικνύουμε την προσφορά της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο".

Διαβάστε επίσης

Γ. Λούλης: Ο Αλέξης Τσίπρας είναι προ των πυλών