ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Nα μη σταλεί κανένα έγγραφο για τον επανέλεγχο των υπαλλήλων

Δούρου: Nα μη σταλεί κανένα έγγραφο για τον επανέλεγχο των υπαλλήλων

Εντολή να μην αποσταλεί κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο, έδωσε η Ρένα Δούρου, χωρίς καμία διάθεση να θάψει το τσεκούρι του πολέμου με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Με ανάρτησή της στο twitter, η Ρένα Δούρου τονίζει πως «η περιφέρεια Αττικής δίνει εντολή στις διευθύνσεις της να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο που να συμβάλλει σε ένα σύστημα επιζήμιο για το Δημόσιο», ενώ κάνει λόγο για εντατικοποίηση των ελέγχων από την ίδια την περιφέρεια όσον αφορά ενδεχόμενες παρανομίες.

«Μετά από αυτή τη βδομάδα συκοφαντίας και διαστρέβλωσης, η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση διατηρεί εσκεμμένα αυτή τη κατάσταση», συμπληρώνει η περιφερειάρχης.

Παράλληλα, η Ρένα Δούρου τονίζει πως δε θα δείξει «καμία ανοχή στους κατόχους πλαστών πτυχίων» καλώντας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να αναζητήσουν «στους κόλπους τους» «μαζικές ρουσφετολογικές προσλήψεις».

«Καλώ να μου φέρουν μία δήλωση μου με την οποία να υποστηρίζω την κάλυψη ενός πλαστού πτυχίου. Δεν θα βρουν γιατί δεν υπάρχει» υποστηρίζει χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται τέλος, πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ πως «η αξιολόγηση και ο επανέλεγχος των στοιχείων στους Δήμους θα γίνουν ακόμη και αν χρειαστεί να ζητήσουμε τη βοήθεια των εισαγγελικών Αρχών»…

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη για τις καθαρίστριες, ήττα για τη συγκυβέρνηση