ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώπιον της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ την Τρίτη η Ραχήλ Μακρή

Ενώπιον της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ την Τρίτη η Ραχήλ Μακρή

Ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας καλείται να δώσει εξηγήσεις την Τρίτη η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή «κατόπιν αιτήματος βουλευτών και εντολής του προέδρου Πάνου Καμμένου» όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Στη συνέχεια και ανάλογα με την εξέλιξη της κοινοβουλευτικής ομάδας η κ. Μακρή, η οποία απέστειλε σήμερα εξώδικη διαμαρτυρία στον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο, θα κριθεί και από την Επιτροπή Δεοντολογίας.

«Η πορεία της θα κριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».
Δεν θα συνδράμουμε περαιτέρω στην προσπάθεια αυτοπροβολής της» επισημαίνει η ανακοίνωση του κόμματος.

Σημειώνεται ότι σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά είπε μεταξύ άλλων τα έξης για την κ. Μακρή: «Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Θα έρθει την Τρίτη, πρώτα ο Θεός, να δώσει εξηγήσεις για την επίθεση που έκανε σε συναδέλφους βουλευτές και εάν γίνουν αποδεκτές οι εξηγήσεις αυτές θα προχωρήσει μαζί μας, εάν δεν γίνουν αποδεκτές θα αποχωρήσει μόνη της. Τελείωσε».

Διαβάστε επίσης:

Εξώδικο στον Π. Καμμένο έστειλε η Ρ. Μακρή