ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Χρυσοβελώνη: Ο Σαμαράς είναι ικέτης των βουλευτών της αντιπολίτευσης

Μ. Χρυσοβελώνη: Ο Σαμαράς είναι ικέτης των βουλευτών της αντιπολίτευσης

Αιχμηρό ήταν το σχόλιο της κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων για τη χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά.


Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον καταπτοημένο πρωθυπουργό ο οποίος προσπαθεί απελπισμένα να παραμείνει στην εξουσία. Η ίδια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο άνοιγμα του πρωθυπουργoύ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας πως πλέον ξέρει και ο ίδιος πως οι 180 βουλευτές που αναζητά για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν υπάρχουν.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Είδαμε χθες έναν Πρωθυπουργό φανερά καταπτοημένο. Η συνειδητοποίηση πως το τέλος της συγκυβέρνησης είναι πολύ κοντά τον μετέτρεψε από οργισμένο πολέμιο, σχεδόν σε ικέτη των βουλευτών της αντιπολίτευσης.

Μάλιστα για να αποδείξει πόσο απελπισμένα επιθυμεί την παραμονή του στην εξουσία, έφτασε στο σημείο να πει ότι θα στεκόταν με φιλική διάθεση έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του δίνει την ευκαιρία να έρθουν κοντά...

Η εξήγηση της ηττοπαθούς συμπεριφοράς της συγκυβέρνησης είναι απλή. Μετά τον κ. Βενιζέλο και ο κ. Σαμαράς διαπίστωσε χθες με τον πιο οδυνηρό τρόπο πως 180 βουλευτές δεν υπάρχουν. Έτσι πλέον επιβεβαιώνεται η σοφή λαϊκή ρήση πως ο «πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Αν δε ο Πρωθυπουργός νομίζει πως υπερασπιζόμενος τον Πρετεντέρη από το βήμα της Βουλής θα κερδίσει κι άλλους πόντους με τη διαπλοκή, σύντομα θα απογοητευθεί. Τα σενάρια για κυβερνήσεις «ειδικού στόχου» δεν θα φύγουν από τα συστημικά ΜΜΕ, τουλάχιστον μέχρις ότου φύγει ο ίδιος, ανοίγοντας τον δρόμο σ' ένα λιγότερο φθαρμένο αλλά πάντα διαπλεκόμενο σχήμα.

Κι όλα αυτά για 4 μήνες «παράτασης ζωής» στην εξουσία...».

Διαβάστε επίσης:

Αν. Λοβέρδος: Δεν αποδέχομαι λύση με έξω - πολιτικό Πρωθυπουργό

Ρoή Ειδήσεων