ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλαγή σκυτάλης στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

Αλλαγή σκυτάλης στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας

Στην προώθηση και ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό, ως η χώρα που πέτυχε πολλά τα τελευταία χρόνια, θα επικεντρωθεί η προσπάθεια του νέου Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας Γιώργου Καραγιάννη, όπως ο ίδιος ανέφερε κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης – παραλαβής από τον απερχόμενο Γραμματέα Ανδρέα Κατσανιώτη.

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή, η εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς, αναθέτοντάς μου τη θέση του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας» δήλωσε ο νέος γ.γ. Επικοινωνίας και ευχήθηκε στον προκάτοχό του Α. Κατσανιώτη «καλή δύναμη στους πολιτικούς αγώνες που ετοιμάζεται να δώσει» ενώ δεσμεύτηκε πως «θα καταβάλω το 100% των δυνάμεών μου στην προσπάθεια που γίνεται από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου και των στελεχών του».

«Ο προσανατολισμός μας - συνέχισε ο κ. Καραγιάννης - επικεντρώνεται στην προώθηση και ανάδειξη της Ελλάδας στο εξωτερικό, ως η χώρα που πέτυχε πολλά τα τελευταία χρόνια και η οποία "ανοίγεται" εκ νέου στον κόσμο, προσδοκώντας όλοι να ανακαλύψουν τις πολιτισμικές, αναπτυξιακές και τουριστικές ευκαιρίες που προσφέρει».

Από την πλευρά του ο απερχόμενος Γενικός Γραμματέας Ανδρέας Κατσανιώτης δήλωσε: «Σήμερα έκλεισε για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Δυόμισι περίπου χρόνια πριν, ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Αντώνης Σαμαράς, μου εμπιστεύτηκε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και μου ανέθεσε να διαχειριστώ την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

Και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν. Αρκεί να αναλογιστούμε πως περιέγραφαν την εικόνα της Ελλάδας, πριν από 2,5 χρόνια, οι διεθνείς εφημερίδες και τα περιοδικά.Σήμερα ανοίγει για μένα ένας νέος κύκλος.

Επιστρέφω στην πραγματική οικονομία, εκεί από όπου προέρχομαι. Εκεί όπου ανήκω.

Εύχομαι ο νέος Γενικός Γραμματέας να συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά, πολλαπλασιάζοντας τη σημαντική δουλειά που έχει γίνει. Του εύχομαι καλή επιτυχία

Ευχαριστώ πολύ όλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ