Πάγκαλος: Στη Marfin το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους

Πάγκαλος: Στη Marfin το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους

Νέο παραλήρημα του Θεόδωρου Πάγκαλου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Να συζητήσουμε τώρα για πολιτική ανάλυση, όταν πάει καθένας και απαντάει με ό,τι λέει το ορμέφυτό του και ποιον συμπαθεί αυτή τη στιγμή; Ποιον; Το γελαστό παιδί. Έχει ξεσκιστεί και έχει κάνει αυτό το γελαστό παιδί ό,τι μπορεί για να πάρει την εξουσία και να τη διανείμει στους φίλους του. Και πιστεύω ότι είναι το μόνο κίνητρό τους αυτό», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm.

«Ποια είναι η ιδεολογία τους; Είναι κομμουνιστές; Αν ήταν κομμουνιστές θα είχαν ιδεολογία. Εγώ ήμουν κομμουνιστής. Και αυτό το σύστημα είναι πως όσοι μπορούν και έχουν τα όργανα άσκησης βίας σφάζουν τους άλλους μισούς», πρόσθεσε.

«Η πρώτη μεγάλη σφαγή του Στάλιν δεν έγινε εναντίον των δεξιών, αλλά από τα στελέχη του κόμματός του. Άμα μπορούν, θα το κάνουν. Δεν μπορείς να μη σφάξεις κόσμο αν δεν είσαι κομμουνιστής! Υπερβάλλω, λέτε; Ξέρετε εσείς κανένα κομμουνιστικό κόμμα στην Ευρώπη που να μην έσφαξε τους αντιπάλους του; Δεν υπάρχουν εδώ κομμουνιστικά κόμματα στη Μεταπολίτευση, όμως», συνέχισε.

«Το ΚΚΕ είναι ιδιορρυθμία του ελληνικού πολιτικού συστήματος και καθίσταται και της Ευρώπης. Είναι αίρεση θρησκευτική. Λέμε τώρα για κόμματα εξουσίας. Τα κόμματα εξουσίας, όπου είχαν την ευκαιρία να πάρουν την εξουσία, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να σφάξουν τα στελέχη τους. Ο ένας θα σφάξει τον άλλον. Δεν έχουν στρατό και αστυνομία – και ελπίζω να μην τα έχουν ποτέ – αλλά θα βάλουν τον έναν και τον άλλον και θα διασπαστούν και θα διαλυθεί χειρότερα το κράτος», είπε ο κ. Πάγκαλος.

«Κατ' αρχήν, μόλις ανακοινωθεί εκλογικό αποτέλεσμα που φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ, θα διακοπεί η χρηματοδότηση από τους εταίρους και θα ακολουθήσει έξοδος κεφαλαίων και θα μπούμε στη λεγόμενη πολεμική οικονομία, δηλαδή απαγόρευση εξόδου κεφαλαίων, περιορισμοί σε εισαγωγές και εξαγωγές, να αντιμετωπίσουμε τις εγγυήσεις», σημείωσε.

«Θα υπάρξει μεγάλη πείνα και δυσωδία, οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν θα παίρνουν το μισθό τους και όλοι αυτοί που χορεύουν και τραγουδούν τώρα και καμαρώνουν το γελαστό παιδί που πάει στον Πάπα και κουνιέται ή τη Δούρου, θα είναι τότε στο δρόμο και θα καίνε και θα σκοτώνουν. Γιατί δεν σχολιάζετε; Δεν κάψανε; Δεν σκοτώσανε; Ξέρετε ότι στη Μαρφίν το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ έκαψε τρεις ανθρώπους, ενώ ένα μπλοκ εκατοντάδων ανθρώπων στην πόρτα της τράπεζας φώναζε «κάτω οι απεργοσπάστες», σχολίασε ο κ. Πάγκαλος

«Δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, λέτε, όλοι αυτοί; Γιατί κρατούσαν τις σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ; Από βίτσιο; Δεν είχαν σημαίες; Σας έχει ροκανίσει την αντικειμενικότητα του δημοσιογραφικού επαγγέλματος ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν μπορείτε να πείτε καμία κουβέντα κατά του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν σκοτώσανε; Δεν κάψανε; Φωνάζανε και εμποδίζανε τις πυροσβεστικές αντλίες να πάνε εκεί πέρα. Η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ είναι εθνικιστικού περιεχομένου. Αυτό λέγεται στα γερμανικά «εθνικοσοσιαλισμός», δηλαδή nazional sozialismus. Δηλαδή Nazi είναι τα αρχικά», είπε.

«Άμα εσείς θεωρείτε ότι είναι εντάξει... Ότι είναι τυχαίο φαινόμενο ο εθνικοσοσιαλισμός. Δεν έχετε πάει – όπως κι εγώ δεν μπορούσα να πάω – στους «αγανακτισμένους», αλλά έστελνα ανθρώπους και συναδέλφους και μου έλεγαν ότι είναι χέρι-χέρι εκεί οι χρυσαυγίτες με τους ΣΥΡΙΖΑίους και φωνάζουν όλοι μαζί «να καεί, το μπ...ο η Βουλή. Γιατί συμμερίζονται την ίδια απαξίωση για τους θεσμούς της Δημοκρατίας και έχουν μια κοινή βάση συνεννόησης. Αυτά είναι λάθη. Όταν τραβάς στα άκρα, πληρώνεις το λογαριασμό», κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Διαβάστε επίσης:

Η «επιλεκτική» ευαισθησία και η καθυστερημένη αντίδραση της Δικαιοσύνης...

Έκλεισαν τα σενάρια περί μίνι ανασχηματισμού

Η απίστευτη αντίδραση Σαμαρά όταν έμαθε τις προθέσεις του Τσίπρα