ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκουρλέτης: Η δήλωσή μου περί χρηματισμού βασίζεται καθαρά σε δημοσιεύματα

Σκουρλέτης: Η δήλωσή μου περί χρηματισμού βασίζεται καθαρά σε δημοσιεύματα

Για την επικείμενη κατάθεση του στον Εισαγγελέα, σχετικά με την δήλωση του περί χρηματισμού βουλευτών μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης, στον...Real fm 97.8

Συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε ότι θα πάει να καταθέσει μια σειρά από «αρθρογραφίες, συνεντεύξεις και πρακτικά της βουλής, δηλαδή δημόσιες αναφορές σε αυτό το ζήτημα», ενώ διευκρίνισε ότι δεν έχει περισσότερα στοιχεία. Μάλιστα ο κ. Σκουρλέτης, ξεκαθάρισε ότι η δήλωση του αυτή βασίζεται καθαρά σε δημοσιεύματα.

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης, ξεκαθάρισε ότι ούτε αυτός ούτε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν κάτι για αργυρώνητους βουλευτές και τόνισε ότι ο Πρωθυπουργός ήταν αυτός που από την Βουλή είπε ότι ο κ. Τσίπρας μίλησε για αργυρώνητους βουλευτές ενώ αναρωτήθηκε γιατί ο εισαγγελέας δεν καλεί τον κ. Σαμαρά να καταθέσει.

Ο κ. Σκουρλέτης, απαντώντας στις δηλώσεις της κ. Βούλτεψη σχετικά με τις καταθέσεις και τα ΑΤΜ δήλωσε: «το συνδέω με ένα συνολικότερο πολιτικό σχεδιασμό που ξεκίνησαν από τις διαρροές του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά στο καφενείο της Βουλής».

Τέλος ο κ. Σκουρλέτης αναφερόμενος στην αναβολή της συνάντησης Τσίπρα – Θεοδωράκη, υπογράμμισε ότι ήταν μια συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος ο κ Θεοδωράκης που έμενε να επιβεβαιωθεί για αυτήν την εβδομάδα, αλλά τελικά την ανέβαλε...

Διαβάστε επίσης:

Η «επιλεκτική» ευαισθησία και η καθυστερημένη αντίδραση της Δικαιοσύνης…