Βενιζέλος: Εμβληματική φυσιογνωμία ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος

Βενιζέλος: Εμβληματική φυσιογνωμία ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος

Δήλωση για τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Χαραλαμπόπουλου έκανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, χαρακτηρίζοντάς τον ως «μια από τις πιο μεγάλες εμβληματικές φυσιογνωμίες της δημοκρατικής παράταξης».

«Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος κατέχει μια ξεχωριστή θέση στη συλλογική συνείδηση της παράταξης και φεύγει έχοντας την πλήρη εκτίμηση όλου του ελληνικού λαού» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Μια από τις πιο μεγάλες εμβληματικές φυσιογνωμίες της δημοκρατικής παράταξης, ένας κορυφαίος αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, ένας πραγματικός υπηρέτης του δημοσίου συμφέροντος έφυγε πλήρης ημερών από κοντά μας» τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, τόνισε ότι ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος «στάθηκε στο πλευρό του Ανδρέα Παπανδρέου και έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στην ιστορική διαδρομή του ΠΑΣΟΚ έχοντας πάντα μια έντονη αίσθηση αξιοπρέπειας» και επισήμανε ότι «ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έδωσε μεγάλες κοινοβουλευτικές μάχες και ως αντιπρόεδρος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών και Εθνικής 'Αμυνας χειρίστηκε κρίσιμα θέματα της εθνικής πολιτικής».

Και κατάληξε ο κ. Βενιζέλος:

«Στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στον γιο του Γιώργο, μέλος της ηρωικής κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ την περίοδο 2009-12, απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Χαραλαμπόπουλος