ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή για Ντογιάκο: Είναι φερέφωνο της συγκυβέρνησης

Χρυσή Αυγή για Ντογιάκο: Είναι φερέφωνο της συγκυβέρνησης

Επίθεση στον εισαγγελέα Εφετών κ. Ισίδωρο Ντογιάκο - ο οποίος ζήτησε την παραπομπή σε δίκη 70 κατηγορουμένων (από τους συνολικά 85) μεταξύ των οποίων και των 18 βουλευτών της ΧΑ- εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωση που εξέδωσε και στην οποία κάνει λόγο για ένα «γελοίο πόρισμα».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το πόρισμα Ντογιάκου δεν αναφέρει ούτε μισό στοιχείο που να εμπλέκει βουλευτή μας σε οποιαδήποτε έκνομη πράξη και αναφέρεται μόνο σε ομιλίες, άρθρα και ανώνυμες καταθέσεις ψευδομαρτύρων.

Προκαλούμε τους συκοφάντες των καναλιών που διαδίδουν το ακριβώς αντίθετο να καταθέσουν έστω και ένα επιβαρυντικό στοιχείο, ειδάλλως να πάψουν να ψευδολογούν.

Σε σημείο του γελοίου πορίσματος διαβάζουμε ότι κατηγορούμενος για φόνο είχε στο σπίτι του μπαστούνι του μπείζμπολ και αφού ανάλογα αντικείμενα πωλούνται σε κατάστημα βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είναι όλο το κόμμα "εγκληματική οργάνωση"!

Ιδού και το επίμαχο για να κατανοήσουν και οι αδαείς πως ο Ντογιάκος δεν λειτούργησε ως εισαγγελέας, αλλά ως φερέφωνο της διεφθαρμένης συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου:

"...Ενισχυτικό των παραπάνω απόψεων είναι και το γεγονός ότι ο επίσης κατηγορούμενος ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ, βουλευτής της Χρυσής Αυγής εμπορεύεται και πωλεί στα μέλη της Οργάνωσης από το κατάστημά του στον Κολωνό με το διακριτικό τίτλο "Φάλαγγα" τέτοια ξύλινα ρόπαλα του baseball..."

Για την εν λόγω υπόθεση δολοφονίας Πακιστανού πολίτη πριν λίγους μήνες ο ίδιος ο Ντογιάκος είχε αποφανθεί ότι: "Δεν προέκυψε κανένα αποδεικτικό στοιχείο οποιαδήποτε σχέση των κατηγορουμένων με το συγκεκριμένο κόμμα..." και σήμερα κάνει την απόλυτη κωλοτούμπα ακυρώνοντας την δική του απόφαση και αποδεικνύοντας πόσο άσχημα στημένη είναι η σκευωρία σε βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου.

Ο Ντογιάκος λειτουργεί ως εκτελεστικό όργανο του Σαμαρά και επιστρατεύτηκε την συγκεκριμένη χρονική στιγμή για επικοινωνιακούς λόγους και για να καλύψει την κατάρρευση της οικονομικής πολιτικής της συγκυβέρνησης.

Σκοπός τους είναι να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ψηφοφόρους απειλώντας ότι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας θα τεθεί εκτός νόμου.

Το μόνο που καταφέρνουν με αυτήν την άθλια πολεμική τους είναι να συσπειρώσουν το Εθνικιστικό Κίνημα που πολύ σύντομα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση".

Διαβάστε επίσης:

Αρχές του 2015 η δίκη για την Χρυσή Αυγή