ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος Ορφανός στο τριήμερο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης

Ο Γιώργος Ορφανός στο τριήμερο εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης

O Γιώργος Ορφανός, θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην πανηγυρική δοξολογία που θα τελεστεί την Κυριακή 26 Οκτωβρίου στις 11 το πρωί, στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου.

Ο υπουργός Μακεδονίας Θράκης θα παραστεί σε όλες τις τριήμερες εκδηλώσεις στο πλαίσιο του τριπλού εορτασμού του πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, ο Γιώργος Ορφανός θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην μαθητική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στην οδό Τσιμισκή. Στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, ο οποίος θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη.

Την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης θα παρευρεθεί στην παρέλαση των πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια και του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Διαβάστε επίσης:

Στη Θεσσαλονίκη ο Παπούλιας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου