ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου για καθαρίστριες: Δεν υιοθετούμε την πελατειακή λογική

Δούρου για καθαρίστριες: Δεν υιοθετούμε την πελατειακή λογική

Aπάντηση σε κυριακάτικο (26/10/2014) δημοσίευμα, που ανέφερε ότι αν και προεκλογικά η Ρένα Δούρου στήριξε τις απολυμένες καθαρίστριες, τώρα αρνείται να τις προσλάβει, προτιμώντας ιδιωτική εταιρία καθαρισμού, έδωσε σήμερα, Δευτέρα (27/10/2014) η περιφερειάρχης Αττικής.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η Ρένα Δούρου τόνισε ότι προεκλογικά δεν είχε τάξει κάτι και πως η ίδια και η παράταξή της βρίσκονται στον αντίποδα της λογικής του βολέματος ημετέρων.

«Συμπαραστέκομαι στον αγώνα των καθαριστριών. Θα ήταν όμως λαϊκισμός και υιοθέτηση πελατειακής λογικής να τις προσλάβουμε στην περιφέρεια Αττικής. Ρωτήστε, όμως, και τις ίδιες και θα σας πουν ότι διεκδικούν την επαναπρόσληψή τους στις θέσεις από τις οποίες παρανόμως απολύθηκαν», υπογράμμισε η κ. Δούρου.

Η ίδια επισήμανε ότι η εν λόγω σύμβαση της Περιφέρειας Αττικής με ιδιωτική εταιρία καθαρισμού έχει καταρτιστεί τον περασμένο Μάρτιο (επί θητείας Γ. Σγουρού) και επανεξετάζεται όπως και όλες οι συμβάσεις της προηγούμενης διοίκησης.

Την ώρα που διαπιστώνεται ότι υπάρχει «ελλιπής και διάτρητη αντιπλημμυρική προστασία» και πως «από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα», η συγκεκριμένη εφημερίδα επιλέγει «μια κατασκευή», σημείωσε η Ρένα Δούρου και κατέληξε: «Λίγη τσίπα, από εκείνους που έχουν κάνει επάγγελμα την παραπληροφόρηση».

Διαβάστε επίσης:

Πιέσεις Σαμαρά στις τράπεζες για χρήμα στην αγορά