ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Αβραμόπουλος: Ο Ελληνικός Στρατός σύμβολο ασφάλειας

Δ. Αβραμόπουλος: Ο Ελληνικός Στρατός σύμβολο ασφάλειας

Μήνυμα σταθερότητας έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγη ώρα μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, την οποία και παρακολούθησε ζωντανά στη Θεσσαλονίκη.


Μια μέρα σημαντική και για τον ίδιο, αφού όπως σημείωσε στο τέλος των δηλώσεών του ή θητεία του στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ολοκληρώνονται προκειμένου να αναλάβει το ρόλο του Έλληνα Επιτρόπου στην Κομισιόν.

«Θέλουμε σήμερα που γιορτάζουμε μια τόσο σημαντική επέτειο, να στείλουμε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: Η Ελλάδα παραμένει από τους ισχυρότερους παράγοντες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή. Οι ένοπλες δυνάμεις για μια ακόμη φορά θαυμάστηκαν από τους Έλληνες πολίτες που βρέθηκαν στην παρέλαση και απέδειξαν πω το αμυντικό μας σύστημα είναι πάντα έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάθε απειλή», είπε αρχικά ο κ. Αβραμόπουλος, για να συνεχίσει:

«Στέλνουμε μήνυμα ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης στη γειτονιά μας. Μήνυμα στο λαό πως πρέπει να αισθάνεται ασφαλής. Μήνυμα στους νέους ανθρώπους πως η Ελλάδα της ισχύος, της περηφάνιας είναι εδώ.

Όπου διακυβεύονται τα συμφέροντα της Ελλάδος, οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι πάντα εκεί.

Η κυβέρνηση και όλοι μας έχουμε θέσει προτεραιότητα να ασφαλίσουμε την χώρα και αυτό θα πράξουμε Χρόνια σας πολλά!», κατέληξε ο πρώην –πλέον- υπουργός εθνικής Άμυνας.

Διαβάστε επίσης:

Μαθητική παρέλαση: «Δεν μπορούσαμε να δούμε τα παιδιά μας από κοντά»