ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκουλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία

Κουκουλόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία

«Για δύο περίπου ώρες, 8 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν από το γκρίζο μέχρι το μαύρο για να περιγράψουν το σήμερα και το χτες με τα πιο μελανά χρώματα.

Όσοι περίμεναν να ακούσουν σήμερα κάτι οραματικό, κάτι προγραμματικό διαψεύστηκαν. Η παντελής ένδεια προτάσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι καινοφανής. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πρόταση για την κτηνοτροφία, όπως δεν έχει πρόταση για κανένα φλέγον ζήτημα της χώρας».

Τα παραπάνω τόνισε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Πάρις Κουκουλόπουλος μιλώντας, σήμερα, στη Βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την κτηνοτροφία.

Ο κ. Κουκουλόπουλος, αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στα πρόσφατα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών επεσήμανε χαρακτηριστικά: «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αμήχανος από την Κυριακή με την επιτυχή ολοκλήρωση του εγχειρήματος των τραπεζών. Οι τράπεζες είναι υπό Δημόσιο έλεγχο απόλυτα θωρακισμένες, η ανακεφαλαιοποίησή τους κόστισε πολύ λιγότερο από ό,τι είχε προγραμματιστεί και είναι σήμερα έτοιμες να σταθούν δίπλα στην πραγματική οικονομία, δίπλα στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας. Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και 5 χρόνια σε συνθήκες πολέμου, οικονομικού αυτή τη φορά κι εσείς είστε λιποτάκτες. Και στη λιποταξία σας 5 χρόνια αποδειχθήκατε οκνηροί και αβέλτεροι».

Σχετικές ειδήσεις