ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί Σαμαράς και Βενιζέλος να αγνοούν τους πολιτικούς αρχηγούς

Π. Καμμένος: Δεν μπορεί Σαμαράς και Βενιζέλος να αγνοούν τους πολιτικούς αρχηγούς

Επίθεση στον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και την απόρριψη του αιτήματος για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Να σημειωθεί ότι σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών είχαν ζητήσει και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να συζητηθούν τα εθνικά θέματα.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη φράση του πρωθυπουργού ότι «διανύσαμε πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα», τονίζοντας ότι «δεν μπορεί πλέον να αγνοεί τη Βουλή, το σύνολο των πολιτικών αρχηγών και τον ελληνικό λαό προχωρώντας σε δηλώσεις του τύπου ότι θα τα τινάξουμε όλα στον αέρα. Στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν ανατινάξεις, υπάρχει διάλογος και ψήφος του ελληνικού λαού».

Ο κ. Καμμενος κατέληξε λέγοντας ότι οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος «δεν μπορούν να αγνοούν τους πολιτικούς αρχηγούς και να αρνούνται τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών: Η κυβέρνηση την προηγούμενη εβδομάδα αρνήθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συναινέσει στην πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύγκληση των πολιτικών αρχηγών για τα εθνικά θέματα.

Δεν μπορούν πλέον ο πρωθυπουργός και ο κ. Βενιζέλος να αρνούνται τη συζήτηση υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας γι' αυτά που πρότεινε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ρoή Ειδήσεων