ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παναγιώτης Μελάς: «Mπορεί και να μου την είχαν στήσει»

Παναγιώτης Μελάς: «Mπορεί και να μου την είχαν στήσει»

Την υπόνοια ότι η υπόθεση με τις κατηγορίες περί δωροδοκίας βουλευτών που ήρθε στο φως μετά από καταγγελίες της βουλευτή Χρυσούλας Ξουλίδου και οδήγησε στην ανεξαρτητοποίησή του από τους ΑΝΕΛ, μπορεί και να ήταν «στημένη», άφησε ο βουλευτής Παναγιώτης Μελάς.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεπτικού σταθμού ΑΝΤ-1, ο κ. Μελάς υπονόησε ότι μπορεί να υπήρχε σκοπιμότητα στην εμπλοκή του ονοματός του στη σχετική υπόθεση, επειδη ο ίδιος «ήταν 50-50%» σχετικά με το τι θα πράξει για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

««Επειδή είχα πει ότι δεν ξέρω, αν θα ψηφίσω ναι ή όχι, βγάλανε αυτή την κακοήθεια, την αισχρότητα και τη βρωμιά, προκειμένου να με πιέσουν. Λάσπη σε εμένα δεν κολλάει, εγώ είμαι πεντακάθαρος»» τόνισε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι περιμένει να του ζητηθεί δημοσίως συγγνώμη.
«Είπα στον κ. Καμμένο να πει και στην κ. Ξουλίδου να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη δημόσια», σημείωσε.

Ο κ. Μελάς υπογράμμισε επίσης ότι περιμένει τη δικαστική διερεύνηση των καταγγελιών και έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία Αθηνών.

Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τα νέα μέτρα που προκύπτουν από την απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης στην τρόικα, προκειμένου να κλείσει η αξιολόγηση, ο κ. Μελάς υπενθύμισε πως έχει καταψηφίσει συνειδητά τα μνημονιακά μέτρα και πρόσθεσε πως « ό,τι είναι για καλό του ελληνικού λαού θα το ψηφίσω, ότι είναι ενάντια στον ελληνικό λαό, θα το καταψηφίσω. Αυτό θα πράξω και τώρα, η πολιτική μου συμπεριφορά θα είναι πάντα η ίδια»

Σχετικές ειδήσεις