ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Οι εξελίξεις επιβεβαίωσαν το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Για μια ακόμη φορά η ιστοσελίδα μας βρέθηκε μπροστά από τις εξελίξεις

Το Newsbomb.gr με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του είχε με ακρίβεια προβλέψει όλα όσα βρίσκονται αυτή την ώρα σε πλήρη εξέλιξη.

Με αποκλειστικό ρεπορτάζ, το πρωί της Δευτέρας, με τίτλο ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΤΔ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, η ιστοσελίδας μας αποκάλυπτε όλο το παρασκήνιο γύρω από την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και το συνδυασμό των γεγονότων με το κρίσιμο Eurogroup των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης με τον οποίο συνομίλησε το Newsbomb.gr, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είχει ήδη εισηγηθεί στον Αντώνη Σαμαρά να επισπευσθούν οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου ακόμα και μέσα στα Χριστούγεννα.

Η πρόταση δηλαδή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ήταν να μην κλείσει καθόλου η Βουλή και να πάμε ακόμα και την επόμενη εβδομάδα σε ψηφοφορίες για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού είναι εμφανές πως οι δανειστές θεωρούν ως Νο 1 πρόβλημα το πολιτικό.

Το Newsbomb.gr αποκάλυψε τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης προς την κατεύθυνση να κερδηθεί μια μικρή παράταση του προγράμματος προκειμένου να λυθεί το πολιτικό πρόβλημα με την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σχετικές ειδήσεις