ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κοντονής: Το θέμα είναι να γλιτώσουμε τη ζωή ενός ανθρώπου

Κοντονής: Το θέμα είναι να γλιτώσουμε τη ζωή ενός ανθρώπου

«Εάν συμβεί το οποιοδήποτε μοιραίο, να ξέρετε ότι από όλους αυτούς οι οποίοι ενδεχομένως σήμερα σας σπρώχνουν προς αυτή την κατεύθυνση ή υπερασπίζονται αυτή τη στάση που επιδεικνύει η κυβέρνηση, κανένας δεν θα βρεθεί να σας υπερασπιστεί.

Μόνος σας θα σηκώσετε το σταυρό του μαρτυρίου. Και να ξέρετε ότι εάν αυτή η κατάσταση φτάσει στο αποφευκτέο είναι όνειδος για αυτή την κοινωνία», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Κοντονής απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου.

«Για να αρθεί το αδιέξοδο και το παιδί αυτό να συνεχίζει να σπουδάζει δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από τη νομοθετική διεκπεραίωση του θέματος. Και θεωρούμε ότι η πλέον καταλληλότερη τροπολογία είναι αυτή που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και πάλι, εάν εσείς θέλετε να την διαμορφώσετε, κάντε το. Το θέμα είναι να γλιτώσουμε τη ζωή ενός ανθρώπου. Δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τις πράξεις. Για τις πράξεις του κρίθηκε στη Δικαιοσύνη». τόνισε ο κ. Κοντονής προσθέτοντας: «Άλλος δρόμος δεν υπάρχει εκτός από τη νομοθετική ρύθμιση του θέματος».

Σχετικές ειδήσεις