ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση Βούλτεψη σε ΣΥΡΙΖΑ

Για «βέβαιη καταστροφή», έκανε λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και στην εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με βάση αυτά που μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο ότι πάμε σε καταστροφή, αν δεν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΙ η Σοφία Βούλτεψη, η οποία απέρριψε κάθε ενδεχόμενο προσωρινής συνεννόησης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Βούλτεψη: «η δημοκρατία έχει κάποια όρια, και όριο είναι ο εκβιασμός», ενώ προειδοποίησε ότι τυχόν εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, ενέχει τον κίνδυνο εξόδου της χώρας από το ευρώ.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε όλους τους βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους την κρίσιμη αυτή ώρα της χώρας και ζήτησε από όσους είναι επιφυλακτικοί και δεν έχουν καταλήξει ακόμα για το τι θα κάνουν «να μας πουν τι θα γίνει στις αγορές μέχρι τις εθνικές εκλογές σε περίπτωση που δεν εκλεγεί Πρόεδρος και διαλυθεί το κοινοβούλιο».

«Οι αγορές είναι πολύ ευαίσθητες σε κάθε μήνυμα πολιτικής αστάθεια και η στάση της τρόικας έγινε πιο σκληρή λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ό,τι “κι αν συμφωνήσετε εγώ δεν ακολουθώ”», δήλωσε η κα. Βούλτεψη.

Σχετικές ειδήσεις