ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα ο Πιερ Μοσκοβισί

Στην Αθήνα θα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου για διήμερη επίσκεψη, ο επίτροπος Οικονομίας Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα

Ωστόσο, στην «ατζέντα» της επίσκεψης δεν περιλαμβάνεται συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει ερωτηματικά στην Κουμουνδούρου.

Στις 3 το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ενώ θα παραβρίσκεται και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσκοβισί θα επισκεφθεί τα έργα του σταθμού μετρό «Αγία Βαρβάρα» παρουσία του υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Το απόγευμα, θα συνομιλήσει με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και ακολούθως (6:30) με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο κ. Μοσκοβισί, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσκεψης, θα έχει επίσης συνομιλίες με υπουργούς παραγωγικών υπουργείων: Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Αύριο Τρίτη 16/12 θα συναντηθεί με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, ενώ θα κλείσει την επίσκεψή του με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις