ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώνεται η επίσκεψη Μοσκοβισί

Ολοκληρώνεται η επίσκεψη Μοσκοβισί

Με συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, «κλείνει» η επίσκεψη που πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβισί

Ο κ. Μοσκοβισί, σήμερα Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, έχει συνομιλίες με τους υπουργούς Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Στη συνέχεια, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα.

Η συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα δοθεί στις 12:00

Χθες, Δευτέρα, 15/12, το πρωί ο Γάλλος Επίτροπος συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Το βράδυ παρακάθισε σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του από τον πρωθυπουργό, στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης ο πρωθυπουργός.

Παρόντες ήταν οι υπουργοί Γκίκας Χαρδούβελης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Γιάννης Βρούτσης, Κώστας Σκρέκας, ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Σταύρος Παπασταύρου.

Σημειώνεται πως κατά τις χθεσινές τους δηλώσεις ο Ευρωπαίος Επίτροπος για τις Οικονομικές Υποθέσεις σημείωσε ότι απαιτούνται περαιτέρω μεταρρυθμίσεις, για την Ελλάδα, αλλά και για όλες τις χώρες της ευρωζώνης.

Σχετικές ειδήσεις