ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού η Φ. Γεννηματά

Στο Κέντρο Φροντίδας Παιδιού η Φ. Γεννηματά

Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού (ΚΕΦΠ) που λειτουργεί στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά, επισκέφθηκε σήμερα (16/12) η αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η κα Γεννηματά ενημερώθηκε για τη λειτουργία του Κέντρου, ευχήθηκε καλές γιορτές στο προσωπικό και στους γονείς και μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Το Κέντρο Φροντίδας Παιδιού λειτουργεί με διακλαδική σύνθεση, στηρίζει 130 παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και όπως έχει γνωστοποιήσει η κα Γεννηματά σύντομα θα ενισχυθεί με προσωπικό, καθώς έχει θεσμοθετηθεί η δυνατότητα πρόσληψης επικουρικού υγειονομικού προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών των στρατιωτικών νοσοκομείων και αναμένεται η προκήρυξη των θέσεων.

Την αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία παρακολούθησαν εορταστική εκδήλωση των παιδιών με την ευκαιρία των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου έτους.

Σχετικές ειδήσεις