ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τραγάκης: Βαρύ πολιτικό γεγονός η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ

Τραγάκης: Βαρύ πολιτικό γεγονός η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ

Τη θέση ότι ο «βουλευτής, σε αυτή την ψηφοφορία, δεν πρέπει να εντάσσεται σε κομματικές γραμμές, έχει προσωπική ευθύνη, είναι η κορυφαία ψήφος που μπορεί να δώσει» εξέφρασε μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ ο Α αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης για την τρίτη και τελευταία ψηφοφορία Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Στη πολιτική, έχει αξία το τι αποτύπωμα αφήνεις στη διαδρομή σου και κρίνεσαι από την Ιστορία. Τη Δευτέρα κρίνονται οι πολιτικοί, προσωπικά πια, με ονοματεπώνυμο, εάν θα αφήσουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο στην πολιτική τους διαδρομή» επισήμανε.

Παράλληλα, ο κ. Τραγάκης δήλωσε πως «έχω την αίσθηση και την ελπίδα ότι θα υπάρχει κάτι καινούργιο, εάν γίνει διάγγελμα από τον Πρωθυπουργό (σ.σ. τελικά θα παραχωρήσει συνέντευξη), αλλά το μεγαλύτερο βάρος θα πέσει στην ευθύνη των βουλευτών. Άλλωστε, στην πρώτη του ανακοίνωση ο πρωθυπουργός μίλησε για διεύρυνση στο κυβερνητικό σχήμα προς όλους τους χώρους».

Την ίδια στιγμή, ο βουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ, σημειώνοντας ότι «σημασία, όμως, έχει ο χρόνος που κάνεις ένα κόμμα. Αν η ψηφοφορία την Δευτέρας δεν πάει καλά οδηγούμαστε σε εκλογές τέλη Ιανουαρίου. Δεν είναι δυνατόν ένα κόμμα να διασπάται αυτή την περίοδο, δηλαδή 25 προ των εκλογών. Το θεωρώ άκομψο, για να μην πω μια πιο βαριά έκφραση. Το να διασπάσεις ένα κόμμα έναν μήνα πριν τις εκλογές είναι βαρύ πολιτικό γεγονός, το οποίο καταγράφεται αρνητικά στην πολιτική ιστορία».

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις