ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ. Παπανδρέου «βλέπει» συναίνεση με τη ΝΔ

Ο Γ. Παπανδρέου «βλέπει» συναίνεση με τη ΝΔ
«Η συναίνεση είναι εφικτή στην πράξη σε πολλά θέματα» τόνισε από το βήμα της ετήσιας συνέλευσης του ΣΕΒ...

«Η συναίνεση είναι εφικτή στην πράξη σε πολλά θέματα» τόνισε από το βήμα της ετήσιας συνέλευσης του ΣΕΒ ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, επικαλούμενος μια σειρά θεμάτων που βρίσκονται στην ατζέντα τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της ΝΔ.

«Με τη ΝΔ συμφωνούμε και υλοποιούμε μια σειρά πολιτικών. Τη διευκόλυνση εξόφλησης, τον συμψηφισμό στα χρέη του Δημοσίου, την παραθεριστική κατοικία, τον επαναπατρισμό κεφαλαίων, τις ρυθμίσεις αυθαιρέτων, το fast track στη Δικαιοσύνη», ανέφερε, δίνοντας μερικά παραδείγματα. «Μπορούμε να συμφωνήσουμε στα βασικά για να αλλάξει η χώρα», προσέθεσε.

«Μην αδικούμε τις θυσίες του ελληνικού λαού»

Επίσης, ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για προσπάθεια υπονόμευσης των προσπαθειών της χώρας. «Καλώ όλους, εντός και εκτός Ελλάδος, να μην υπονομεύουν τη χώρα», ανέφερε, εκφράζοντας τη βούλησή του να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές, χωρίς να υπολογίσει το πολιτικό κόστος.

«Μην αδικούμε τις θυσίες του ελληνικού λαού. Να σταματήσει το αυτομαστίγωμα και την ισοπέδωση των πάντων. Το δημοσιονομικό πρόβλημα είναι αποτέλεσμα της βαθύτερης κρίσης της χώρας», ανέφερε.

πηγή: newscode.gr

Διαβάστε επίσης: Δημοψήφισμα ζητά ο ΣΕΒ

«Τέτοια συναίνεση δεν δίνω»

Δεν έλαβε τη συναίνεση που ήθελε