ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Ο Σαμαράς μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Καμμένος: Ο Σαμαράς μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας

Σφοδρή επίθεση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. κατά του Αντώνη Σαμαρά - Ο Πάνος Καμμένος έδωσε το στίγμα της αντιπολιτευτικής τακτικής πυο θα ακολουθήσειΑναφερό

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις ο κ. Καμμένος τόνισε ότι ο Σαμαράς μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας καθώς - όπως είπε - παραβίασε τα 18 σημεία που ο ίδιος υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό το 2012. «Δεν μπορεί να μιλάει για ευθύνη ο πρωθυπουργός του 60% ανεργίας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος

Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργούμε μαζί με τα κινήματα μια μεγάλη δημοκρατική και πατριωτική κίνηση, η οποία θα εκπροσωπείται στα ψηφοδέλτια των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και των κινημάτων.

Είναι ξεκάθαρο ότι το μήνυμα το οποίο επέλεξε ο πρωθυπουργός είναι το μήνυμα της ήττας. Ο πρωθυπουργός, ο οποίος παραβίασε και τα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό πριν από τις εκλογές του καλοκαιριού του 2012, μιλάει για αλήθεια. Ο πρωθυπουργός που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό, ο πρωθυπουργός του 60% της ανεργίας των νέων μιλάει για ευθύνη.

Τα «Εύθυνα» στην αρχαιότητα ήταν ο μηχανισμός που οι πολιτικοί αναλάμβαναν τις ευθύνες τους και έφευγαν. Το ίδιο πρέπει να πράξει και σήμερα ο κ. Σαμαράς. Μπήκε πλέον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».