ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Ψεύδεται ο Σαμαράς, λέει ο Καμμένος

Εκλογές 2015: Ψεύδεται ο Σαμαράς, λέει ο Καμμένος

Νέα σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατηγορώντας τον για «ψεύδη», με αφορμή τις εξαγγελίες του για τις συντάξεις. Παράληλλα, τον κάλεσε να ετοιμαστεί «για να μπει πάλι στην πολιτική του ερημιά».

«Κάθε μέρα που περνάει προς τις εκλογές, ο κ. Σαμαράς επαναφέρει ένα από τα περίφημα 18 σημεία που υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό με ψέματα στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012. Το γνωρίζουν καλά οι Έλληνες πολίτες. Σήμερα επέλεξε να πει ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις», είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε ότι «τα έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς τα δύο νέα μνημόνια».

«Να ξέρει καλά ότι ο ελληνικός λαός, οι Έλληνες πολύτεκνοι, οι ένστολοι, η αγορά γνωρίζουν πλέον πως ό,τι και να πει είναι ένα μεγάλο ψέμα. Ας ετοιμαστεί να μπει πάλι στην πολιτική του ερημιά» κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σήμερα θα ολοκληρωθεί η κατάρτιση των ψηφοδελτίων των ΑΝΕΛ και νωρίτερα το κόμμα ανακοίνωσε την συστράτευση του σκηνοθέτη Όμηρου Ευστρατιάδη ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στη Β Αθηνών.

Σχετικές ειδήσεις