ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Ρεσιτάλ ψηφοθηρίας από τον Σαμαρά

Εκλογές 2015 – Ρεσιτάλ ψηφοθηρίας από τον Σαμαρά

Σε μπαράζ συνεντεύξεων, ψηφοθηρικού περιεχομένου, έχει επιδοθεί, λίγα 24ωρα πριν τη λήξη της προεκλογικής περιόδου, ο Αντώνης Σαμαράς.

Προχθές, Σάββατο (17/01/2015) έταξε ότι θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές, χθες, Κυριακή (18/01/2015) ότι δεν θα μειωθούν μισθοί και συντάξεις και σήμερα, Δευτέρα (19/01/2015) δεσμεύεται για μειώσεις σε ΕΝΦΙΑ, φόρο εισοδήματος και στα κέρδη των επιχειρήσεων.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος», ο απερχόμενος πρωθυπουργός τονίζει ότι ο φόρος εισοδήματος θα φτάσει σταδιακά στο 33%, ότι θα υπάρξει περαιτέρω μείωση στον φόρο στα ακίνητα και πως θα ο φόρος στα επιχειρηματικά κέρδη θα φτάσει στο 15%.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Παράλληλα, επισημαίνει ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του Μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι «απομονωμένος πολιτικά» και πως το πρόγραμμά του περιλαμβάνει μόνο «μονομερείς ενέργειες» που δεν μπορεί να δεχθεί η Ευρώπη.

Εύλογη απορία: Αφού ο κ. Σαμαράς μπορεί να πραγματοποιήσει όλα όσα υπόσχεται, για ποιο λόγο άραγε δεν προώθησε τις αλλαγές αυτές ένα μήνα πριν; Για ποιο λόγο δεν μείωσε τους φορολογικούς συντελεστές τον περασμένο Δεκέμβρη με μια – από τις αγαπημένες του – Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου;

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σχετικές ειδήσεις