ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Tα exit polls στις 19.00 ακριβώς, θα ξέρουν το εκλογικό αποτέλεσμα

Εκλογές 2015: Tα exit polls στις 19.00 ακριβώς, θα ξέρουν το εκλογικό αποτέλεσμα

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τα τηλεοπτικά επιτελεία ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα των εκλογών. Για μια ακόμη φορά το στοίχημα είναι τα exit polls τα αποτελέσματα των οποίων θα μεταδοθούν στις 19.00 ακριβώς.

Ο Alpha, στις 19:00 σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της MΑRC, Θωμά Γεράκη, θα ανακοινώσει το exitpoll. Από τις 18:00 με ζωντανές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα, ο Alpha θα παρακολουθεί τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τα κομματικά επιτελεία και τους υποψηφίους. Συντονιστής της εκλογικής βραδιάς στο σταθμό θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ, ενώ σχόλια και ανάλυση θα κάνει η γενική διευθύντρια του ΤheTOC.gr, Έλλη Στάη.

Στο Μega Channel, o εκλογικός μαραθώνιος θα αρχίσει στις 18.30. Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσιάζουν και αναλύουν το exit poll, δίνοντας την πρώτη εικόνα για την έκβαση της εκλογικής μάχης. Συντονίζει η Όλγα Τρέμη μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το Star Channel ξεκινά στις 17.45. Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00, ο πρόεδρος της MRB Δημήτρης Μαύρος, θα ανακοινώσει το πανελλαδικό exitpoll και την πρόβλεψη του εκλογικού αποτελέσματος. Τη βραδιά συντονίζει ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο ΑΝΤ1 μπαίνει στη μάχη της εκλογικής βραδιάς στις 18.00. Στις 19:00, θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα των exit Polls, σε συνεργασία με τη Metron Analysis και το Στράτο Φαναρά. Συντονίζει η Μαρία Χούκλη, ενώ στο στούντιο θα βρίσκονται και η Ρίτσα Μπιζόγλη με τον Γιώργος Κούρο.

Ο ΣΚΑΙ ξεκινά στις 18.00 με συντονίστρια τη Σία Κοσιώνη. Μαζί της, ο Διευθυντής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» Αλέξης Παπαχελάς, ο Παύλος Τσίμας, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε. Ακόμη, ο Γιώργος Αυτιάς, ο Βασίλης Λυριτζής, ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Τάκης Χατζής και φυσικά όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του ΣΚΑΪ. Ο ΣΚΑΙ δεν θα συνεργαστεί με εταιρεία δημοσκοπήσεων. Ομως στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων θα γίνει από τον εκλογικό αναλυτή του ΣΚΑΪ, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη.

Σχετικές ειδήσεις