ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Καταστρέφουν έγγραφα στο Μαξίμου λίγο πριν τις εκλογές»

«Καταστρέφουν έγγραφα στο Μαξίμου λίγο πριν τις εκλογές»

«Δεν θα γλιτώσει από τις ποινικές ευθύνες ο Σαμαράς», αναφέρει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη



Το επιτελείο το πρωθυπουργού καταστρέφει έγγραφα ενόψει εκλογικής ήττας, καταγγέλλει η υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, επικαλούμενη έγγραφο της γ.γ. Πρωθυπουργού που αποδεικνύει την αγορά καταστροφέα εγγράφων.
Όπως αναφέρει η ίδια, «δυο μέρες μετά την διάλυση της Βουλής ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αγοράσει ένα γιγαντιαίο καταστροφέα εγγράφων για να επιταχύνει την μαζική εξαφάνιση ενοχοποιητικών στοιχείων. Όπως αποδεικνύει και η συνημμένη απόφαση της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, τα υπάρχοντα μηχανήματα καταστροφής εγγράφων του Μεγάρου Μαξίμου άρχισαν αμέσως να δουλεύουν στο φουλ, χωρίς όμως να καλύπτουν τις ''επείγουσες ανάγκες'' που δημιούργησε η επερχόμενη εκλογική κατάρρευση Σαμαρά στις 25 Ιανουαρίου».
Παράλληλα στέλνει μήνυμα στον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του πως «επειδή απομένουν στον απερχόμενο πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του μόλις έξι μέρες, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ τους ενημερώνουμε πως, όπως απέδειξε κι ο Κ. Βαξεβάνης, εκτός από επιλήψιμα έγγραφα υπάρχουν και email που δεν εξαφανίζονται τόσο εύκολα...
Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες.
Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές ευθύνες για την καταστροφή της Ελλάδας, αυτές θα τις αποδώσει ο Ελληνικός λαός την ερχόμενη Κυριακή στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε.».
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ καταλήγει λέγοντας «Ας μην πιστέψει λοιπόν ο κ. Σαμαράς ότι καταστρέφοντας χαρτιά θα γλιτώσει από ποινικές ευθύνες».

Σχετικές ειδήσεις