ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές – Διχασμένη προσωπικότητα ο Σαμαράς;

Εκλογές – Διχασμένη προσωπικότητα ο Σαμαράς;

«Κάποιοι από ιδεοληψία θέλουν τους φόρους συνέχεια να ανεβαίνουν».

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής, και συγκεκριμένα σε Κορωπί και Μαρκόπουλο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κρωπίας, κ. Κιούση Δημήτριο, το Δημοτικό Συμβούλιο και πολίτες της περιοχής. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μαρκόπουλου - Μεσογαίας, όπου συνομίλησε με το δήμαρχο, κ. Μεθενίτη Σωτήρη και το Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας του στο Μαρκόπουλο Αττικής, επισκέφθηκε και τοπική μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων.

Κάπου εκεί άρχισε να ξετυλίγεται η... διχασμένη προσωπικότητα του ανθρώπου που κυβέρνησε επί 2,5 χρόνια την Ελλάδα.

Ο κ. Σαμαράς δήλωσε, αρχικά: «Ζήσαμε από κοντά την εικόνα της ελληνικής εξωστρέφειας, της επιχειρηματικής προόδου που γίνεται όταν ξεκινάς από κάτι μικρό, έχεις ένα όνειρο και το κάνεις πολύ μεγάλο, όπως εδώ πέρα, με αυτόν τον πραγματικά πρότυπο σταθμό τυροκομίας, τον οποίο, βέβαια, έχει αναπτύξει μία γκάμα, μία σειρά μεγάλη από προϊόντα. Τα οποία, όμως, φωτογραφίζουν και δείχνουν τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας, όταν και μεράκι έχει και πίστη έχει και εξωστρέφεια έχει και πιστεύει σε αυτό που λέγεται Ανάπτυξη».

Ο κ. Σαμαράς, ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε, προκαλώντας... σοκ σε όσους ήταν παρόντες.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός σημείωσε ότι θα υπάρξει ανάπτυξη με μειωμένους φόρους, στέλνοντας μήνυμα «σε εκείνους, οι οποίοι από ιδεοληψία θέλουν οι φόροι συνέχεια να ανεβαίνουν».

Σε ποιον άραγε έστειλε το μήνυμα; Ποιος ήταν εκείνος, ο οποίος ανέβαζε με γεωμετρική πρόοδο, μήνα – μήνα επί 2,5 χρόνια, τους φόρους, οδηγώντας στην ανέχεια και την απελπισία τους Έλληνες, με σκοπό να γίνει αρεστός στους τροικανούς;

Άβυσσος το μυαλό του κ. Σαμαρά...

Σχετικές ειδήσεις