ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 – Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον Σαμαρά

Εκλογές 2015 – Κρεσέντο κινδυνολογίας από τον Σαμαρά

Με το γνωστό μοτίβο του «σπέρνω τρόμο στους πολίτες» παρουσιάστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αντώνης Σαμαράς.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός της χώρας αναφέρθηκε «σε θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργούν φόβο στους πολίτες, όπως το ότι θα δώσει ιθαγένεια στους μετανάστες, θα αφοπλίσει την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό».

«Αυτές οι απόψεις δημιουργούν φόβο», ανέφερε στον ΑΝΤ1.

Παράλληλα, αποδεικνύοντας ότι πάνω από όλα βάζει την καρέκλα του και όχι το συμφέρον της πατρίδας μας, ο κ. Σαμαράς προσπάθησε να υποβαθμίσει τις ανακοινώσεις Ντράγκι για ποσοτική χαλάρωση, που αφορούν και στη χώρα μας.

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

«Είχαμε προειδοποιήσει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί η αγορά αντιδρά. Ωστόσο μπαίνουμε σε διαδικασία εξάρτησης και πάλι. Αυτό που συνέβη χτες ήταν το πιο καλό, αλλά με κινδύνους. Όπως ανακοινώθηκε, 1.3 τρισ. θα δώσει στις τράπεζες η ΕΚΤ. Εμείς πρέπει να έχουμε λήξει την αξιολόγηση για να λάβουμε χρήματα. Αν δεν είμαστε σε πρόγραμμα μπορεί να καθυστερήσουμε και ένα χρόνο να πάρουμε χρήματα. Σε ένα χρόνο μπορεί να μην... μας βρέξει ούτε σταγόνα. Με τσαμπουκάδες δεν γίνεται τίποτα. Χρειάζεται σοβαρότητα για την ανάπτυξη της χώρας και από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει», ήταν οι δηλώσεις του.

Τέλος, ο απερχόμενος πρωθυπουργός δήλωσε αισιόδοξος για τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας τρεις μέρες πριν τις εκλογές.

«Το βλέπω ότι το κλίμα αλλάζει. Το βλέπω με τους ανθρώπους που μιλάω. Ένας κόσμος του 15% δεν εκφράζεται», εκτίμησε ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να κρύψει την ηττοπάθεια που τον διακατέχει ενόψει της συντριβής που έρχεται στις εκλογές της Κυριακής (25/01/2015).

ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σχετικές ειδήσεις