ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Ούζο και συμπάθεια για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγο πριν τη κάλπη

Εκλογές 2015: Ούζο και συμπάθεια για τους πολιτικούς αρχηγούς λίγο πριν τη κάλπη

Με χαλαρή διάθεση στο... παραδοσιακό πλέον ραντεβού για καφέ, φαγητό και ούζο, οι πολιτικοί αρχηγοί ρίχνουν την αυλαία της προεκλογικής περιόδου.

Στις 12:00 το μεσημέρι ο Αντώνης Σαμαράς θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Σύνταγμα όπου θα μιλήσει με νεολαίους και στελέχη του κόμματος.

Επίσης στις 12.00, στο εστιατόριο «Αγροτέρα» στο κέντρο της Αθήνας θα υποδεχθεί τους εκπροσώπους του Τύπου ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για μια πιο... ήρεμη κουβέντα, εκτός πλέον προεκλογικής εκστρατείας.

Στελέχη και υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ θα συναντήσει στις 12:30, στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος. Το κρασί και οι μεζέδες δεν θα λείπουν ούτε από εκεί, αφού το ραντεβού δίνεται στο ελληνικό εστιατόριο «Κιούπια» στα Λαδάδικα.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρίσκεται στην Κάλυμνο και θα συνομιλήσει με τους ψαράδες του ακριτικού νησιού.

Αντίθετα, παραδοσιακό τραπέζι στους εκπροσώπους του Τύπου θα κάνει ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και συνεπικεφαλής της συμπαράταξης «Πράσινοι-Δημοκρατική Αριστερά», Φώτης Κουβέλης. Το ραντεβού έχει κλειστεί από νωρίς μέσα στην εβδομάδα για τις δύο το μεσημέρι στο «Αυγό του Κόκορα» στο Μεταξουργείο.

Στη μία το μεσημέρι, ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκεται στο ουζερί «Τράτα» με δημοσιογράφους και στελέχη του κόμματός του.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στις έντεκα το πρωί θα επισκεφθεί το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Καισαριανή, όπου θα έχει και χαλαρή κουβέντα με δημοσιογράφους.

Σχετικές ειδήσεις