ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Η μάχη των εκλογών LIVE στο Newsbomb

Εκλογές 2015: Η μάχη των εκλογών LIVE στο Newsbomb

Η μάχη της... κάλπης ξεκίνησε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, σε μια από τις πιο κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις που διεξήχθησαν ποτέ στην Ελλάδα και το Newsbomb.gr, ρίχνεται στη ξεχωριστή «μάχη» της ενημέρωσης, για να προσφέρει στους αναγνώστες του έγκυρα και έγκαιρα, όλες τις εξελίξεις από κάθε γωνιά της χώρας, σε σχέση με την πορεία της εκλογικής διαδικασίας και φυσικά τις αντιδράσεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsbomb από τις πρώτες πρωινές ώρες βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να σας μεταδίδει με ταχύτητα όλες τις εξελίξεις που αναμένονται καταιγιστικές, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Όσα θα συμβούν κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης, οι αντιδράσεις στο εσωτερικό, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ για την επόμενη ημέρα θα τα διαβάσετε πρώτα στο Newsbomb.gr.

Live Streaming: Εικόνα και ήχος από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Μια ώρα πριν το κλείσιμο της κάλπης και μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, θα ξεκινήσει το LIVE CHAT του Newsbomb, μέσω του οποίου θα έχετε όλοι τη δυνατότητα να σχολιάζετε όσα θα συμβαίνουν.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσει και η μετάδοση μέσω Live Streaming όσων θα συμβαίνουν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, όπου με εικόνα και ήχο θα μπορείτε να δείτε και να ακούσετε όλες τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των στελεχών των δύο κομμάτων. Το Newsbomb θα βρίσκεται στην «καρδιά» των πολιτικών εξελίξεων, με παρουσία και στο Ζάππειο Μέγαρο, αλλά και τα προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας.

Exit Poll: πρώτα στο Newsbomb

apotelesmata maketa

Στις 19.00 ακριβώς, πρώτοι θα ενημερωθείτε από το Newsbomb για το αποτέλεσμα του πανελλαδικού Exit Poll και των εκτιμήσεων για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

Μέσα από την πρωτοποριακή εφαρμογή του Newsbomb θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε τα επίσημα αποτελέσματα σε κάθε εκλογική περιφέρεια και τους Δήμους αυτής, ενώ θα μπορείτε και να κάνετε τις συγκρίσεις με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2012.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης από το δημοσιογραφικό επιτελείο του Newsbomb θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, αλλά και τη Δευτέρα (26/01/2015) με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων από όλη την Ελλάδα.

Για μία ακόμα φορά με την αποκαλυπτικότητα και τη μαχητικότητα του Νewsbomb.gr, του κορυφαίου ενημερωτικού portal στην Ελλάδα, θα είστε εσείς οι νικητές στη «μάχη» της Ενημέρωσης.

Newsbomb.gr, για να γνωρίζεις αμέσως ό, τι σκάει και στις εθνικές εκλογές 2015.

Σχετικές ειδήσεις