ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Β. Λεβέντης: «Μεγάλο βήμα το σημερινό»

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Β. Λεβέντης: «Μεγάλο βήμα το σημερινό»

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους για να γίνει «η σπίθα φλόγα» έστειλε η Ένωση Κεντρώων και ο επικεφαλής της Βασίλης Λεβέντης, που σημείωσε την έκπληξη καθώς είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα που δεν μπαίνει στη Βουλή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ορισμένες περιφέρειες όπως η Α΄Θεσσαλονίκης με ενσωμάτωση στο 40% η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει μεγαλύτερα ποσοστά ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.

Στο μήνυμά του ο Βασίλης Λεβέντης κάνει λόγο για ένα «μεγάλο βήμα» καλώντας σε «μεγαλύτερο αγώνα» και λέγοντας ότι «τώρα θα αρχίσουν να υπολογίζουν τον Λεβέντη».

Το μήνυμα του κ. Λεβέντη στο Twitter αναφέρει:

«Τα πρώτα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών είναι άκρως ενθαρρυντικά Σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδος έχουμε άνοδο.

Είναι μεγάλο βήμα το σημερινό, η σπίθα άναψε χωρίς προβολή στην τηλεόραση, χωρίς καν να εμφανίζεται στα γκάλοπ. Μόνο με αγώνα από το ίντερνετ και πόλεμο από παντού! Τώρα θέλει μεγαλύτερο αγώνα από όλους,τώρα που θα αρχίσουν να υπολογίζουν τον Λεβέντη!

Σήμερα τους κουνήσατε από την θέση τους. Ας κάνουμε όλοι μαζί την σπίθα φλόγα! Μπορούμε..... Σας ευχαριστουμε μεσα απο την καρδια μας».

Σχετικές ειδήσεις