ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΕΛ: Καμία ασυλία στους φοροφυγάδες

ΑΝΕΛ: Καμία ασυλία στους φοροφυγάδες

«Κόκκινη γραμμή» αποτελεί για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η απόδοση φορολογικής δικαιοσύνης, υπενθύμισε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που αφορούν στη νέα πολιτική της κυβέρνησης.

«Το είχε ξεκαθαρίσει προεκλογικά και ο πρόεδρος μας Πάνος Καμμένος», σημειώνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και καθιστά σαφές: «Πρώτος στόχος όλοι όσοι βρίσκονται σε λίστες φοροφυγάδων να πληρώσουν. Καμία ασυλία, καμία συγκάλυψη, καμία καθυστέρηση».

Όπως προσθέτει στην ανακοίνωσή της η κ. Χρυσοβελώνη: «Σε ό,τι αφορά τη δίκαιη κατανομή των βαρών, αυτή πρέπει να ακολουθήσει τη συνταγματική επιταγή να συνεισφέρουν όλοι ανάλογα με τη φοροδοτική τους δυνατότητα. Αυτό σημαίνει κατ’ αρχήν κατάργηση ΕΝΦΙΑ, απόρριψη κάθε ιδέας για συνολική φορολόγηση της περιουσίας των Ελλήνων και γρήγορη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών έτσι ώστε να απεικονίζουν τις πραγματικές τιμές των ακινήτων».

Καταλήγοντας τονίζει: «Η προστασία της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων ήταν και παραμένει για τους Ανεξάρτητους Έλληνες “κόκκινη γραμμή”».

Σχετικές ειδήσεις