ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς σε κυβέρνηση: Καταργήστε τώρα το μνημόνιο

Παππάς σε κυβέρνηση: Καταργήστε τώρα το μνημόνιο

«Εθνοκτόνο» χαρακτήρισε το μνημόνιο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, τονίζοντας, κατά τη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων, ότι «δεν υπηρετεί τον ελληνικό λαό».

Παράλληλα, αφού τόνισε ότι το κόμμα του ως τρίτη πολιτική δύναμη θα είναι η εθνική αντιπολίτευση, σημείωσε πως «Η απελθούσα κυβέρνηση φέρει βαρύτατη ευθύνη για την κατάργηση του Συντάγματος με το σκληρό μνημονιακό της έργο».

Πρόσθεσε, δε, ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής θα σταθεί αρωγός σε πολλές πρωτοβουλίες και ενέργειες, ώστε να γίνει το Κοινοβούλιο έκφραση της βούλησης όλων των Ελλήνων και των κυρίαρχων δυνάμεων, όπως τις επέλεξε ο ελληνικός λαός, ενώ θα στηρίξει και «κάθε απόφαση για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης».

Ο κ. Παππάς, δεν παρέλειψε να τονίσει, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας διαδέχεται έναν φοβικό πρωθυπουργό.

«Ο χαρακτηρισμός δεν είναι δικός μου για τον κ. Σαμαρά. Είναι χαρακτηρισμός του Τάκη Μπαλτάκου στο διάλογό του με τον Ηλία Κασιδιάρη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, εκτιμώντας ακολούθως ότι «η καταγγελία του μνημονίου από τον ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε λίγες ημέρες σε συμφωνία γέφυρα».

Καταλήγοντας, κάλεσε την κυβέρνηση να υλοποιήσει την υπόσχεση για την κατάργηση του μνημονίου με ένα μόνο άρθρο για να το ψηφίσει η Χρυσή Αυγή. «Δεν πρέπει κύριε πρωθυπουργέ να προδώσετε τον ελληνικό λαό», είπε και προέτρεψε τον κ. Τσίπρα να μην αγνοήσει την οργή του ελληνικού λαού αν διαψευστεί η προσδοκία του για το τέλος του μνημονίου.

Σχετικές ειδήσεις