ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Ο ελληνικός λαός έδωσε το μήνυμα ότι αντιστέκεται στην ανέχεια

Χρυσοβελώνη: Ο ελληνικός λαός έδωσε το μήνυμα ότι αντιστέκεται στην ανέχεια

Τα ογκώδη συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν χθες, Τετάρτη (11/02/2015) σε πολλές πόλεις της χώρας σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη σε δήλωσή της για τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Όπως αναφέρει:

«O ελληνικός λαός για μια ακόμη φορά, με τη συμπαράσταση και των Ευρωπαίων πολιτών, έδωσαν το μήνυμα ότι η αξιοπρέπεια των Ελλήνων περισσεύει.

Έδωσαν το μήνυμα ότι η Ελλάδα αντιστέκεται στη λιτότητα, αντιστέκεται στην ανέχεια και λέει ένα βροντερό όχι στη μνημονιακή πολιτική που προσπάθησαν να της επιβάλλουν.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ έχει την πλήρη στήριξη του ελληνικού λαού τον οποίο δεν θα απογοητεύσει.

Γιατί η ιστορία μας έχει διδάξει ότι με σύμμαχο την ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Σίγουρα δε θα μας διαψεύσει και αυτή τη φορά»!

Λίγο αργότερα, αναφερόμενη στις διαπραγματεύσεις της χώρας στο Eurogroup, η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμπλήρωσε:

«Η ελληνική κυβέρνηση απέδειξε ότι ξέρει να αντιστέκεται. Δεν παραδίδει τα όπλα. O αγώνας της Ελλάδας συνεχίζεται με όπλο την εντολή των Ελλήνων πολιτών», ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές σε βάρος αυτών «που θέλησαν να διαστρεβλώσουν δηλώσεις».

«Σε διάψευση όλων αυτών που θέλησαν να διαστρεβλώσουν δηλώσεις και να περάσουν στους πολίτες ότι η συγκυβέρνηση "κάνει πίσω", τους διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε την αντίσταση και τις διαπραγματεύσεις με γνώμονα πάντα την εντολή του ελληνικού λαού», κατέληξε η κα Χρυσοβελώνη.

Σχετικές ειδήσεις