ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Άστοχη και λανθασμένη η δήλωση Γλέζου

Σακελλαρίδης: Άστοχη και λανθασμένη η δήλωση Γλέζου

«Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μεταρρυθμίσεις, τις οποίες θα προτείνει η ελληνική κυβέρνηση. Αυτό που εμείς θεωρούμε - με βάση το πρόγραμμά μας - μεταρρυθμίσεις που η ελληνική κυβέρνηση κρίνει ότι έτσι θα πάει μπροστά η ελληνική οικονομία και θα αποδίδουν κοινωνική δικαιοσύνη», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Η επιτυχία του Eurogroup είναι ότι δεν συζητάμε πλέον το e-mail Χαρδούβελη με τα μέτρα που περιλάμβανε, αυτό έχει βγει από το τραπέζι».

Σχετικά με τη ρύθμιση των 100 δόσεων, η οποία θα περιλαμβάνεται στη λίστα των μεταρρυθμίσεων, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι θα έχει δημοσιονομικό όφελος και όχι κόστος, ενώ σημείωσε ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έρθει ρύθμιση για τα «κόκκινα» δάνεια. Για την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ αποκάλυψε ότι θα γίνει σταδιακά μέχρι το 2016.

Αναφορικά με τη χθεσινή (22/02/2015) δήλωση - «φωτιά» του Μανώλη Γλέζου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη χαρακτήρισε «άστοχη και λανθασμένη».

«Σέβομαι απόλυτα τον Μανώλη Γλέζο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι πάντα σωστές οι δηλώσεις του», τόνισε ο κ. Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί κανείς να περιμένει ότι μέσα σε 3 εβδομάδες η νέα κυβέρνηση θα αλλάξει τα πάντα.

Σχετικές ειδήσεις