ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκπληξη για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές

Έκπληξη για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές

Την έκπληξή τους για την αντίδραση της συνδικαλιστικής ηγεσίας των εργαζομένων στις Σκουριές, εκφράζουν κύκλοι του υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αφού, όπως αναφέρουν, η απόφαση του υπουργού Παναγιώτη Λαφαζάνη, με την οποία ανακαλείται προς επανέλεγχο η συγκεκριμένη άδεια, δεν θίγει κατά κανέναν τρόπο τα συμφέροντά τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η απόφαση του υπουργού ήταν απολύτως επιβεβλημένη προκειμένου να προστατευθεί με τον όσο το δυνατόν ουσιαστικότερο τρόπο το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον, κάτι το οποίο πρώτοι οι εργαζόμενοι προασπίζουν για τη ζωή τους, το μέλλον του τόπου τους και το μέλλον των παιδιών τους.

«Η νέα κυβέρνηση είναι πρώτα απ' όλα κυβέρνηση των εργαζομένων, και γι' αυτό, στο πλαίσιο μιας νέας μεγάλης προσπάθειας για την προοδευτική ανάπτυξη και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, ασκεί τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο απέναντι σε ενδεχόμενες παρεκκλίσεις και αυθαιρεσίες μεγάλων και ιδιαίτερα πολυεθνικών επιχειρηματικών συμφερόντων» τονίζουν.

Νωρίτερα, δύο σωματεία εργαζομένων υποστήριξαν ότι ο κ. Λαφαζάνης δεν τήρησε την υπόσχεσή του, να ενημερωθεί από κοντά από τους εργαζόμενους πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση.

Ρoή Ειδήσεων