ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβέρνηση: Η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε ότι ανοίγουν τα κέντρα κράτησης

Κυβέρνηση: Η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε ότι ανοίγουν τα κέντρα κράτησης

Για «κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση» από τον πρόεδρο της ΝΔ και συγκεκριμένα συστήματα, κάνουν λόγο κύκλοι του Μαξίμου, σχετικά με τη διασπορά των σεναρίων για άνοιγμα των κέντρων κράτησης.

Συγκεκριμένα, πηγές της κυβέρνησης, σχετικά με το θόρυβο που δημιουργήθηκε για αλλαγές στο μεταναστευτικό καθεστώς και απελευθέρωση των μεταναστών από τα κέντρα κράτησης σημείωναν: «Σε μια κακοστημένη και επικίνδυνη θεατρική παράσταση, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς σε αγαστή συνεργασία με συγκεκριμένα συστήματα διακινούν την είδηση ότι η κυβέρνηση ανοίγει αύριο όλα τα κέντρα κράτησης μεταναστών! Και σαν έτοιμη από καιρό η μονταζιέρα της Συγγρού διέσπειρε την υποτιθέμενη «αποκάλυψη» προσπαθώντας να πείσει ότι η χώρα κινδυνεύει! »

Οι κύκλοι του Μαξίμου κάνουν λόγο για «ανευθυνότητα» του κ. Σαμαρά.

«Η ανευθυνότητα του κ. Σαμαρά είναι γνωστή -άλλωστε όλοι ξέρουν που έχει οδηγήσει τη χώρα με τις πολιτικές του. Θα περιμέναμε, όμως, πριν υιοθετηθεί η είδηση να διασταυρωθεί –απ’ όλους!

Ας σταματήσουν, επιτέλους, τα επικίνδυνα παιχνίδια που ξεπερνούν κάθε νοσηρή φαντασία. Και ας γνωρίζουν, όλοι οι εμπλεκόμενοι, ότι θα χυθεί άπλετο φως»