ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Ο Χαρδούβελης εκθέτει Σαμαρά, Βενιζέλο

Χρυσοβελώνη: Ο Χαρδούβελης εκθέτει Σαμαρά, Βενιζέλο

Αιχμηρή κριτική στον πρώην υπουργό Οικονομικών αλλά και στους πρώην κυβερνητικούς εταίρους ασκεί η εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ.

Η κ. Χρυσοβελώνη υποστηρίζει ότι εξηγήσεις του κ. Χαρδούβελη δεν έπεισαν κανέναν και τονίζει πως εκθέτουν Σαμαρά και Βενιζέλο που συνειδητά κορόιδευαν τον ελληνικό λαό ότι... πολεμούσαν τη φοροδιαφυγή.

«Ανεπανόρθωτα εκτεθειμένος στην κοινή γνώμη είναι ο Γκίκας Χαρδούβελης, πρώην υπουργός Οικονομίας της μνημονιακής συγκυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου και στέλεχος της «αυλής» του κ. Σημίτη, από την αποκάλυψη της «Real News» ότι δεν δήλωνε τα πραγματικά εισοδήματά του, ενώ αντιθέτως έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό με τέτοιο τρόπο που να αποφεύγει τον έλεγχο της Τράπεζα της Ελλάδος! Κι όλα αυτά την περίοδο που ο ελληνικός λαός λύγιζε κάτω από τα σκληρά μνημονιακά μέτρα.

Οι... εξηγήσεις που επιχείρησε να δώσει ο κ. Χαρδούβελης για όσα του καταλογίζει στο έγγραφό του ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός κ. Παναγιώτης Νικολούδης, δεν πείθουν κανέναν.

Ο κ. Χαρδούβελης θα μείνει τελικά στην ιστορία για το απαράδεκτο mail του προς την τρόικα, με το οποίο πρότεινε επιπλέον περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, καθώς και δυσβάσταχτες αυξήσεις σε φόρους, την ώρα που ο ίδιος παρανομούσε συνειδητά με στόχο να φοροδιαφύγει. Η περίπτωσή του εκθέτει εξίσου ανεπανόρθωτα τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο που συνειδητά κορόιδευαν τον ελληνικό λαό ότι... πολεμούσαν τη φοροδιαφυγή».

Σχετικές ειδήσεις