ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Δραματική λήξη της συνεδρίασης της Π.Ε. από Σαμαρά

ΝΔ: Δραματική λήξη της συνεδρίασης της Π.Ε. από Σαμαρά

Πρόωρα, με παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά, για τον τρόπο που ασκούσε τα καθήκοντά του ως πρωθυπουργός, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Και ενώ μέλος της «γαλάζιας» Π.Ε. αναφερόταν στον τρόπο διακυβέρνησης του πρώην πρωθυπουργού, ο πρόεδρος της ΝΔ τον διέκοψε, τονίζοντας με υπερβολική ίσως δόση δράματος:

«Όποιος για μια στιγμή μπει στη θέση μου θα καταλάβει. Εγώ φρόντιζα πάντα να υπάρχουν λεφτά στα ταμεία. Δούλευα 24 ώρες το 24ωρο, δεν με έβλεπε ούτε το σπίτι μου, δεν υπολόγισα ούτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισα, έβλεπα μπροστά μου μόνο την Ελλάδα».

Ακολούθως, ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε: «Και βέβαια μπορούσαμε να κάνουμε και τούτο και εκείνο και το άλλο, αλλά η χώρα κινδύνευε. Και βλέπουμε τώρα ότι οι κίνδυνοι ήταν πραγματικοί. Χρειαζόμασταν αυτόν τον 1,5 χρόνο για να βγούμε από το τούνελ, ενώ τώρα μας ξαναβάζουν στο τούνελ».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησαν παρατεταμένα χειροκροτήματα, ενώ αφού οι σύνεδροι φορτίστηκαν συναισθηματικά, παραιτήθηκαν όλοι των ομιλιών τους, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να λήξει η συνεδρίαση.

Συνολικά μίλησαν πάντως πάνω από 100 ομιλητές, ενώ στη Συγγρού υποστηρίζουν πως «μπήκε τέλος στην εσωστρέφεια».

Σχετικές ειδήσεις