ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη για Χαρδούβελη: Οι δικαιολογίες για τις καταθέσεις του δεν τον τιμούν...

Χρυσοβελώνη για Χαρδούβελη: Οι δικαιολογίες για τις καταθέσεις του δεν τον τιμούν...

«Η περίπτωση του κ. Χαρδούβελη αντανακλά τις αντιλήψεις αλλά και το ήθος της υπάκουης στις απαιτήσεις των δανειστών συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, η οποία υπέβαλε σε δυσβάσταχτες θυσίες τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών την ώρα που άφηνε στο απυρόβλητο τους πάσης φύσεως προστάτες και υπηρέτες της» επισημαίνει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην ΥΠΟΙΚ για την μεταφορά καταθέσεων του στο εξωτερικό.

«Οι σημερινές απόπειρες του κ. Χαρδούβελη να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα σχετικά με τις συστηματικές ενέργειές του για να αποφύγει τη φορολόγηση των εισοδημάτων του βγάζοντας τα χρήματά του στο εξωτερικό, την περίοδο που ο ελληνικός λαός λύγιζε κάτω από το βάρος των μνημονίων, τον εξέθεσε ακόμη περισσότερο. Τα επιχειρήματα που προέβαλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών και για χρόνια στέλεχος της «αυλής» Σημίτη, δεν τον τιμούν καθόλου» συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και κατέληξε:

«Η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα προβεί σε κάθε ενέργεια ώστε να χυθεί άπλετο φως σχετικά με όλες τις λίστες των φοροφυγάδων και να κληθούν και εκείνοι, επιτέλους, να πληρώσουν».

Σχετικές ειδήσεις