ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Η συμφωνία με τον ΟΟΣΑ δεν έχει σχέση με την εργαλειοθήκη

Σακελλαρίδης: Η συμφωνία με τον ΟΟΣΑ δεν έχει σχέση με την εργαλειοθήκη

Στη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, Άνχελ Γκουρία, και εμπειρογνώμονες του Οργανισμού, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει σήμερα (12/03/2015) στον ΟΟΣΑ το σχέδιο με τις μεταρρυθμιστικές προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης ανά τομέα. Η συμφωνία, η οποία θα συναφθεί, έγκειται στην παροχή τεχνογνωσίας από τον Οργανισμό, στη βάση των προτάσεων της ελληνικής κυβέρνησης, ώστε «να υπάρχει μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη εφαρμογή τους».

«Επαναλαμβάνω, η ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή η οποία θέτει την ατζέντα των μεταρρυθμίσεων, θέτει τη θεματολογία και θέτει την κατεύθυνση και ζητάμε από τον ΟΟΣΑ, με βάση την τεχνική του εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, να βοηθήσει στην καλύτερη εφαρμογή αυτών των μεταρρυθμίσεων» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Σακελλαρίδης επανέλαβε δε, ότι η συμφωνία δεν έχει σχέση με την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, την οποία προωθούσε η κυβέρνηση Σαμαρά.

Σχετικές ειδήσεις