ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεουτσάκος: Ο Στουρνάρας όφειλε να παραιτηθεί

Λεουτσάκος: Ο Στουρνάρας όφειλε να παραιτηθεί

Βαθιές πολιτικές ευθύνες για όσα έχει περάσει ο ελληνικός λαός, βαραίνουν τον Γιάννη Στουρνάρα, σύμφωνα με τον Στάθη Λεουτσάκο, ο οποίος δεν παρέλειψε να υποστηρίξει μεταξύ άλλων πως ο διοικητής της ΤτΕ θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί προκειμένου «να διευκολυνθεί η πορεία του τόπου».

Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Στουρνάρα πως «η αβεβαιότητα απειλεί την ελληνική οικονομία και τις θυσίες του ελληνικού λαού», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στον αέρα του Alpha, εξαπέλυσε εναντίον του σφοδρή επίθεση, σημειώνοντας επίσης ότι ο πρώην ΥΠΟΙΚ αντιμετωπίζει δυσκολίες «σε πολιτικό επίπεδο», γιατί «εφάρμοσε πολιτικές που είναι σε αντίθεση με τη λαϊκή ετυμηγορία στις 25 Γενάρη», ενώ συνεχίζει, ως μη όφειλε, και στη νέα περίοδο».

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Στουρνάρας ανέφερε νωρίτερα πως η αβεβαιότητα αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο κίνδυνο εκτροχιασμού της ελληνικής οικονομίας, αλλά και τη μεγαλύτερη απειλή να χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια ώστε να αποκατασταθεί η δημοσιονομική ισορροπία και η ανταγωνιστικότητα.

Σχετικές ειδήσεις