Αλ. Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε - Όταν έχεις δίκιο νικάς

Newsroom Newsroom

Αλ. Τσίπρας: Τίποτα δεν μας χαρίστηκε - Όταν έχεις δίκιο νικάς

Η ελληνική επανάσταση, πνευματικό τέκνο του διαφωτισμού, όρισε το αξιακό πλαίσιο πάνω στο οποίο συγκροτήθηκε το ελληνικό κράτος, τόνισε στο μήνυμα του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την παρέλαση για την 25η Μαρτίου.

Σήμερα πρέπει να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν μας χαρίστηκε, όλα κατακτήθηκαν μετά από αγώνες και όταν έχεις δίκιο πάντα νικάς επισήμανε ο πρωθυπουργός σημειώνοντας ότι «η ελληνική επανάσταση, απότοκο του μεγάλου ξεσηκωμού, όρισε το αξιακό πλαίσιο που μας ορίζει να διατηρούμε ως κόρη οφθαλμού την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού».

Η ημέρα αυτή, συνέχισε, μας κάνει «να θυμόμαστε ότι τίποτα δεν χαρίστηκε στον ελληνικό λαό. Όλα κατακτήθηκαν με αγώνες. Οταν ο λαός διεκδικεί, είναι αποφασισμένος και έχει το δίκιο με το μέρος του, όλα μπορεί να τα καταφέρει», πρόσθεσε.

Μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στο Σύνταγμα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την ακόλουθη δήλωση

"Η ελληνική επανάσταση πνευματικό τέκνο του ανθρωπισμού και των πανανθρώπινων αξιών της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής απελευθέρωσης, απότοκο του μεγάλου ξεσηκωμού του λαού μας όρισε το πλαίσιο το αξιακό πάνω στο οποίο συγκροτήθηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος ένα πλαίσιο που μας ορίζει, μας προστάζει να διατηρούμε ως κόρην οφθαλμού την ελευθερία, την ανεξαετησία, την κυριαρχία, την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Σήμερα πρέπει να θυμόμαστε ότι τίποτε δεν χαρίστηκε στον λαό μας, όλα κατακτήθηκαν με αγώνες και όταν ένας λαός διεκδικεί όση δύναμη κι αν έχουν οι αντίπαλοί του, αν διεκδικεί και είναι αποφασισμένος και κυρίως έχει το δίκιο με το μέρος του τότε όλα μπορεί να τα καταφέρει".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved